Referat af sommeralsang 2016


Festlig og velbesøgt Sensommeralsang i Nordic Park


Om aftenen torsdag d. 8. september 2016 efter en lun, solrig september dag lagde 90 mennesker vejen forbi Nordic Park til en aften med musik og sang. Valhallas store sal blev fyldt til sidste stol og lidt til, da publikum strømmede til Musik og Kor i Tisvildes fællessang. Alsangstrioen, Frede, Ole og Jess spillede dejligt til de kendte danske sommer- og høstsange og publikum sang med af hjertens lyst og kvitterede med smil og latter for de ledsagende kommentarer.


Et nyt tiltag med, at der skulle synges kanons ind imellem fællessangene, blev vel modtaget. Publikum kastede sig ud i opgaven med mod og energi støttet af de to kor, Helsinge Koret Stemmeret og Tisvilde Koret, og dirigeret dygtigt og fornøjeligt af de to dirigenter Finn Suenson og Elisabeth Sivertsen. Der var sangglæde i det smukke rum og en følelse af samhørighed, som opstår, når man synger sammen. I pausen gik snakken livligt over kaffen og hjemmebag, som foreningen Musik og Kor i Tisvilde trakterede med. Aftenen sluttede med at synge Benny Andersens dejlige aftensang "Go nu nat", og der efter blev publikum fulgt ud af Nordic Park af korsangere med lysende fakler. Det blev en stemningsfuld tur i den smukke sensommeraften; stille, stjerneklar og med den mest fantastiske halvmåne lavt på himlen.

"Se på månen, den er halv - som en knækket æggeskal", som vi lige havde sunget i Benny Andersens godnatsang! Romantik og smil - to ingredienser, der havde kendetegnet hele aftenen.